Ne, to ani zdaleka ne. Co do hustoty pixelů jsem porovnával šestimego K100D (nebo řadu *istD) a Nikon D3. A tam je přibližně stejná.
No a co se týče šumu, je to subjektivní dojem, ale řekl bych, že K20D je na tom líp než bylo *istD. Při hustotě pixelů víc jak dvojnásobné.
Pointa je v tom, že za 6 let se třeba bude vyrábět APS-C, které se bude poměrem S/N blížit dnešním FF. Jasně že FF bude zase o kus dál, ale my zase budem o hodně dál než 4/3.
My s APS-C (čili přes 90% majitelů DSLR) jsme prostě takový střední proud. Ne nejlepší, ale ani nejdražší.
Full Frame ?
Moderátor: Moderátoři
...to jsem netušil, v tom příspěvku uvádíš porovnání s K20Delho_cid píše:Ne, to ani zdaleka ne. Co do hustoty pixelů jsem porovnával šestimego K100D (nebo řadu *istD) a Nikon D3. A tam je přibližně stejná.
No a co se týče šumu, je to subjektivní dojem, ale řekl bych, že K20D je na tom líp než bylo *istD. Při hustotě pixelů víc jak dvojnásobné.
Pointa je v tom, že za 6 let se třeba bude vyrábět APS-C, které se bude poměrem S/N blížit dnešním FF. Jasně že FF bude zase o kus dál, ale my zase budem o hodně dál než 4/3.
My s APS-C (čili přes 90% majitelů DSLR) jsme prostě takový střední proud. Ne nejlepší, ale ani nejdražší.
Pentax
-
- V.I.P člen
To možná je,ale bez skel to máš na dívání.A že jich na to pasuje jen pár a že stojí peněz jako šlupek to přeci víš.Pouze na to pasují ta nejdražší a nejnovější.Nebo se snad mýlím?Kajfik píše:Videl jsem fotky z Nikonu D700 na iso 4000 a je to mazec panove....
K10D + D-BG2,DA 14mm f/2.8 ED (IF),FA 50mm f/1.4,DA*16-50 f/2.8 ED AL [IF] SDM,DA*50-135 f/2.8 ED [IF] SDM,Hoya,Cokin,Mac,Eizo.