Test kvality film versus digital

Našli jste zajímavý odkaz na testy fotoaparátu nebo příslušenství. Tak sem s ním

Moderátor: Moderátoři

majster333
Významný člen
Významný člen

Příspěvek od majster333 » 09 kvě 2008, 19:58

jir_ist: tvoje reakcie :)))) , treba občas priznať chybu aj keď som to nečítal celé, ale bolo to dosť vtipné.
od 8/2007 K10D + 18-55 -1:3,5-5,6; predtým practica L2 a ručný exp.. K10D tomu hovorím rýchlosť oproti ručnej práci :-), fotím málo ale s radosťou. už aj 40/2,8 limited

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

elho_cid
Admin
Admin

Příspěvek od elho_cid » 10 kvě 2008, 08:22

On sem už jir_ist nechodí. Nevydejchal nějakou diskuzi o polarizačních filtrech a uraženě nás teď ignoruje.

DjLuke9
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DjLuke9 » 10 kvě 2008, 13:45

No nejak niekdo nebol moc nadsen ked sa mu navazal do toho co urobil:)
Kazdopadne testy su a aj tak si ich nikdo nevsima:) .Jendoduchy priklad: Kazdy vie ze zakladne objektivy su zakladne:), ze maju zlu svetelnost atd atd,a aj tak si ich kazdy kupi:)
Porovnavanie kinofilma a digitalu..hmm...No poviem priklad seba..predytm jak si moj otec nekupil digitalny fotoaparat som fotil asi tak ze na dovolenke atd..nejake skusanie ucenie neexitovalo lebo neboli na o peniaze...jak prisiel digitalny fotoaparat tak uz islo fotografovanie pridko hore a stal sa to aj moj konicek teraz mam uz druhy vlastny fotoaparat:). Z toho vyplyva: nezaujimama ma ci je kinofilm leúpsi aj tak by som pouzival digitalnu zrkadlovku...:)

Odpovědět

Zpět na „Testy - odkazy“