Samsung GX20 + set (=K20D) pod 17 000
Moderátor: Moderátoři
Nazdar, tak jak jsi to vymyslel.fjo píše:Tak urcite to je trochu zvlastni pristup...
...ale co, Samsung je pryc... ja spise dumam, jak to vymyslet a hlavne splasit kacky na K20D a cashback v UK
Ja uz jsem rozhodnuty ze jdu do toho. Jen nevim se kterym sklem mam K20D vzit.
17-70 SDM nebo
16-50 SDM oproti predchudci vyjde jen o 2 tisice draz..
16-45 oproti 17-70 vyjde asi o 3,5 levnejc...
mam to prepocitane vcetne nutnych investic do filtru... Tak nevim ktery... Kdyby ta 16-50 tolik neaberovala nebo kdyby byla alespon IF tak bych mel rozhodnuto. 17-70 podava da se rict stejny vykona akorat ji chybi clona 2,8 zato ma vetsi rozsah a IF...
Pentax K20D,
Pentax SMC DA* 50-135/ F2,8ED [IF] SDM
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem resil to same, ale nakonec vzhledem k omezenym financim jsem zvolil DA16-45, opet jsem jej nasel za v prepoctu 5.600,- a uz je na ceste ke mne :]
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
Pokud Ti nekdo neco dava, tak poprosim, prispejte mi take :P .. Ale vazne, take jsem po ni mlsne koukal, ale pak si rekl: je ta 16-50 prakticky 2.5x lepsi nez 16-45, brano podle rozdilu ceny? A hadaj, jak jsem si odpovedel a co nakonec koupil :]
PX K20D, UW kanón G10 / Oly C5050, PX Z-20, DA17-70/4, A50/1.4, FA50/1.7, DA18-55, FA28-80, Tamron 70-300, Metz48 + dalsi levna a manualni skla, kompakty & bizuterie
NO porad se nevim rozhodnout. Asi se zkusim zitra zeptat v obchode co mi doporuci.
Ale spis bych to videl na neco s SDM... ackoli i 17-70 je oproti 16-45 o dost drazsi, ale ma zase o neco vetsi rozsah. Navic bych nerad, v lete az budu sestrence fotit na svatbe, v kostele pri obradu vrzal AFkem...
Tak sem ale jeste koukal co tam maj a vypada to ze nejaka korunka ukapne i na nejakou schopnejsi trojnozku. Carbonovy nohy od Velbonu nevychazeji az tak draze a Giottos zase dela krasne hlavy...
Jo a jeste jsem uvazoval nad jednim resenim... A sice ze bych se na zakladak vyprd uplne a misto nej koupil nejakou tu sirocinu...
A mel bych ohniska 12-24 pak chvili nic a 50-135... Na zakladaku stejne vetsinou pouzivam nejsirsi nebo nejdelsi konec...
Ale spis bych to videl na neco s SDM... ackoli i 17-70 je oproti 16-45 o dost drazsi, ale ma zase o neco vetsi rozsah. Navic bych nerad, v lete az budu sestrence fotit na svatbe, v kostele pri obradu vrzal AFkem...
Tak sem ale jeste koukal co tam maj a vypada to ze nejaka korunka ukapne i na nejakou schopnejsi trojnozku. Carbonovy nohy od Velbonu nevychazeji az tak draze a Giottos zase dela krasne hlavy...
Jo a jeste jsem uvazoval nad jednim resenim... A sice ze bych se na zakladak vyprd uplne a misto nej koupil nejakou tu sirocinu...
A mel bych ohniska 12-24 pak chvili nic a 50-135... Na zakladaku stejne vetsinou pouzivam nejsirsi nebo nejdelsi konec...
Pentax K20D,
Pospeste si a pripojte se nekdo ke me at to muzem zacit organizovat. Navic koukam ze Libra se pokochala udolim a rozhodla se znovu splhat na kopec... padesatnik za den je docela ostre tempo... Doufam ze ji brzy dojde dech...
Zatim celim dvema vetsim problemum: prvni je jestli muze jeden clovek zazadat o vice CB. Například kdyz koupi dva objektivy...
A druhy ale horsi problemek je, ze to vypada, ze nemuzu platit svou ceskou kreditkou a jako dorucovaci adresu zadat adresu v UK. Z toho plyne slozite a drahe posilani penez na ucet znameho nacez on pak musi vytvaret objednavky atd....
Jak to vidite vy? Nejaka rada?
Zatim celim dvema vetsim problemum: prvni je jestli muze jeden clovek zazadat o vice CB. Například kdyz koupi dva objektivy...
A druhy ale horsi problemek je, ze to vypada, ze nemuzu platit svou ceskou kreditkou a jako dorucovaci adresu zadat adresu v UK. Z toho plyne slozite a drahe posilani penez na ucet znameho nacez on pak musi vytvaret objednavky atd....
Jak to vidite vy? Nejaka rada?
Pentax K20D,
Akce je minena na set takze cena vychazi kolem 15 vcetne setakuoumik85 píše:Zdravim, no pokud by se melo jednat o castku okolo 13 tis za telo, (jak kalkuloval fjo), tak bych do toho sel. Nemam s tim ale zadne zkusenosti ani mnoho casu, takze bych se spis svezl za nejakou odmenu tomu, kdo se toho ujme.
Pentax K20D,