Nevím, mě stačí 2 baterkyTomáš Fafek píše:Vy jste ale baterkáři!!!

Moderátor: Moderátoři
Otazka nie je nemiestna skor miestna... Samemu keby mi bolo ejndu aku Baterku tam supnem tak sa tak blbo nevypytujem ci su dobre a ake su... Ale pdola diskusii tu a inde na digiforu si to vsteci chvlaia radsej totiz budem mat 3 batreky za 600kc co v konecnom dosledku vydrzi viac ako jenda baterka or za 1100kc:)jabra54 píše:promiňte otázku:nalejete si do auta za 500 000 benzín za 10Kč když všude jinde stojí přes 30Kč ?
tiez by som chcel aby bola na cetse ku mne:) povodne som chcel jendu si kupit a stala 590..potom si vsertci vychvalovali ti NP400 1800MAh za 299kc tak radsej kupim dve za 300 a bude ma to stat jak jedna za 590(povodny plan) takze jedna vo fotaku,jedna v Batery Gripu a jedna rezervna:) a staci mi navzdy:)aCIDfire píše:DjLuke9 píše:A jake dve baterky mas? Org?aCIDfire píše: Nevím, mě stačí 2 baterky
NP-400 1800mAh (t.č. na cestě ke mě) + origo
No vzhledem k tomu, že udáva, že jsou nové, tak by snad jako záložní baterie měla nějakou dobu vydržet.DyMarten píše:Životnost akumulátoru, který je permanentně využíván je +- dva roky, pokud ten aku co chceš z aukra je blízko této lhůtě nebo snad starší, neber to.