...pokračování OT : co na Classé pověsili za bedýnky...??totti píše:Taky přispěju svou troškou do mlýna. Sice nemám velké praktické zkušenosti s DSLR jiných značek (naposledy jsme vlastnil kinofolmový CANON EOS 50E), ale včera, na Interkameře, jsme měl možnost vyzkoušet Sony A850 a od první chvíle jsem měl pocit, že držím v ruce skvělě zpracovaný aparát, AF bleskově rychlý a tichý a zpracování objektivů Carl Zeiss ... bez kompromisů ... Jen mě překvapila poměrně hlučná závěrka, řekl bych srovnatelná s mou K10D. Samozřejmě hodnotím jen pocitově ...
Ještě trochu OT poznámka: Interkamera je tragédie, kromě malého stánku Olympusu a Sony tam nebylo vůbec nic ... ale vůbec nic z fotografického oboru, co by za to stálo.
Audio lahůdka-komponenty Classé mi jen mírně zvedly rozmrzelou náladu.
Takže pokud se tam někdo chystá, tak se na to vyprdněte a radši běžte fotit.
Sorry za OT
Akce Sony
Moderátor: Moderátoři
Pentax
fjo píše:...pokračování OT : co na Classé pověsili za bedýnky...??totti píše:Taky přispěju svou troškou do mlýna. Sice nemám velké praktické zkušenosti s DSLR jiných značek (naposledy jsme vlastnil kinofolmový CANON EOS 50E), ale včera, na Interkameře, jsme měl možnost vyzkoušet Sony A850 a od první chvíle jsem měl pocit, že držím v ruce skvělě zpracovaný aparát, AF bleskově rychlý a tichý a zpracování objektivů Carl Zeiss ... bez kompromisů ... Jen mě překvapila poměrně hlučná závěrka, řekl bych srovnatelná s mou K10D. Samozřejmě hodnotím jen pocitově ...
Ještě trochu OT poznámka: Interkamera je tragédie, kromě malého stánku Olympusu a Sony tam nebylo vůbec nic ... ale vůbec nic z fotografického oboru, co by za to stálo.
Audio lahůdka-komponenty Classé mi jen mírně zvedly rozmrzelou náladu.
Takže pokud se tam někdo chystá, tak se na to vyprdněte a radši běžte fotit.
Sorry za OT
tyto krásky
http://www.sunsetaudio.net/prods/baw/_p ... d=baw-800d
ale zvuk odpovídal prostoru a rachotu okolo. Ale i jen pohled byl velmi příjemný