sigma 24-70 EX DG HSM super cena ale Nikon

Pokud najdete dobrý obchod s dobrými cenami, nebo se vám podařilo najít zajímavou cenu výrobku, který je běžně dražší, dejte nám vedět.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
uray
V.I.P člen
V.I.P člen

sigma 24-70 EX DG HSM super cena ale Nikon

Příspěvek od uray » 31 kvě 2011, 09:50

ahoj, právě jsem objednal 7 objektivů za cenu kolem 3000kč, každý z jiného webu...

http://www.zbozi.cz/items?q=Sigma%2024- ... BwdBeqIOaJ

je to sice na nikon ale za ty prachy se mi vyplatí koupit nějaké tělo :-) tak sem zvědav co mi přijde. Potvrzení objednávky už mám, tak se přidejte :-)

EDIT: hledal jsem po webu, našel jsem toto:
pokud potvrdí objednávku (uzavře se smlouva) jsou povinni za smluvenou cenu zboží dodat
pokdu přijde jen automatické info na mail o založení objednávky, tak se můžou vymluvit na obchodní podmínky (zboží změnilo cenu, není skladem,...) a nedodat jej. Počkám, co mi přjde jestli se aspoň jednu z objednávek potvrdí, bylo by to zajímavé :-) Aspoň tak se to řešilo v podobných případech, kdy nakonec musely obchody být dokončeny (myslím, že se nednalo o mobily a v rduhém případě TV)... pak se podělím o výsledek
Naposledy upravil(a) uray dne 31 kvě 2011, 15:01, celkem upraveno 1 x.

Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

rychi
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: sigma 24-70 EX DG HSM super cena ale Nikon

Příspěvek od rychi » 31 kvě 2011, 14:38

Takhle jsem si objednal LCD televizi za 1,3k. Ale nevyšlo to. Myslím, že když je zjevné, že se jedná o omyl, tak nejsou povini ti něco prodávat...

Good luck.)
K10D, pentax 16-45/4, pentax 18-55mm, pentax 28-70/4, pentax 50/1.7, mezt 48, Pentax AF-500FTZ, velbon sherpa 600R, Aputure TrigMaster
http://www.rychi.cz

ypres.bass
Významný člen
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: sigma 24-70 EX DG HSM super cena ale Nikon

Příspěvek od ypres.bass » 31 kvě 2011, 14:57

poslal jsem tip kamarádovi Nikonýrovi a prej si žádnou sigmou ku*** foťák nebude :-)

Odpovědět

Zpět na „Kde a za kolik“