Filtry za neuvěřitelné ceny v Čechách
Moderátor: Moderátoři
Filtry za neuvěřitelné ceny v Čechách
Jukněte sem. www.novafoto.cz , jsou ještě levnější jak www.megafoto.cz
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Díky za dobrý tip, už jsem si objednal
Hoya PRO1 Digital Circular PL 52 mm za neuvěřitelných 990,-
Jinak normálně u nás za 2.500,- až 2.800,-
Volal jsem majiteli, zdali je to pravda, jestli to není nějaký ftip. Ujistil mne, že ne, že si je vozí sám z Asie, tak uvidím, příští týden by měl být doma. Je naprosto neuvěřitelné jak jsou u nás dovozci bezostyšní ve stanovování cen. Teda pokud mi příjde fakt originál HOYA

Volal jsem majiteli, zdali je to pravda, jestli to není nějaký ftip. Ujistil mne, že ne, že si je vozí sám z Asie, tak uvidím, příští týden by měl být doma. Je naprosto neuvěřitelné jak jsou u nás dovozci bezostyšní ve stanovování cen. Teda pokud mi příjde fakt originál HOYA

Pentax K10D,SMC DA 18-55,SMC DA 50-200, Hoya PRO1 Digital Circular PL 52 mm
Důvod pro: Ma nizkou obrubu (nevinětuje) a zaroven ma predni zavit (da se dat original krytka nebo dalsi filtr). Ma antireflexni vrstvy. Pry je barevne neutralni (mozna mirne oteplujici ucinek, coz ale dle me u polarizaku neni na zavadu). A za vyborny peniz. Je nejaky duvod proc nekoupit? 

Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
Dnes jsem to zkousel u Skody na 17mm (tamron). Oboucka videt nebyla. Nejaka vinetace je , ale je odstranitelna snadno v compu. Doma fotky prostuduji blize... Dokonce jsem zkousel na 17mm CPL PRO 1 a sirokouhly cokin drzak P. Taky videt nebyl,ale vinetace se samozrejme zvetsila. Uvidim doma, ale myslim ze to je pouzitelne...
-
- V.I.P člen
- Kontaktovat uživatele:
hibou píše:Díky za dobrý tip, už jsem si objednal
Volal jsem majiteli, zdali je to pravda, jestli to není nějaký ftip. Ujistil mne, že ne, že si je vozí sám z Asie, tak uvidím, příští týden by měl být doma. Je naprosto neuvěřitelné jak jsou u nás dovozci bezostyšní ve stanovování cen. Teda pokud mi příjde fakt originál HOYA![]()
Napiš pak jestli ti to přišlo, zní to velmi zajímavě, ještě mi pár filtrů do fotovýbavy chybí.
Leica S2 + Sony A7 III a pár sklíček
tak v pátek 18. jsem objednal a včera v pondělí 21. když jsem přišel ze zaměstnání, byl doma na stole.Cena 990,- + poštovné a balné.
Je to Hoya a je velmi super, hned jsem ji včera otestoval, bylo u nás odpoledne slunečno se spostou mraků na obloze.Jinak přístup perfektní, osobně jsem mluvil s majitelem, průběžně mi chodily maily o stavu objednávky.Fakt díky za dobrý tip BenaCZ, u nás stejný filtr stojí 2,800,-
Je to Hoya a je velmi super, hned jsem ji včera otestoval, bylo u nás odpoledne slunečno se spostou mraků na obloze.Jinak přístup perfektní, osobně jsem mluvil s majitelem, průběžně mi chodily maily o stavu objednávky.Fakt díky za dobrý tip BenaCZ, u nás stejný filtr stojí 2,800,-
Pentax K10D,SMC DA 18-55,SMC DA 50-200, Hoya PRO1 Digital Circular PL 52 mm
No neni zac:) Doufam ze se ten muj filtr stihne dodat do 9.8. kdy jedu na Slovensko do Rohacu...hibou píše:tak v pátek 18. jsem objednal a včera v pondělí 21. když jsem přišel ze zaměstnání, byl doma na stole.Cena 990,- + poštovné a balné.