Galerie v novém
Moderátor: Moderátoři
Re: Galerie v novém
Ne že bych měl v plánu do zdejší galerie začít dávat fotky, ale zdá se, že už na ně nebudu ani koukat nebo je komentovat. Když v záhalví hlavní stránky kliknu na nově přidanou fotku, systém mě hodí do složky, kde se fotka asi nachází, ale fotky jsou tam seřazené tak zběsile, že tam tu fotku musím hledat.
Když se chci podívat na fotku 1:1 v maximální velikosti, musím se proklikat přes asi tolik překážek jako u Flickru. Původní galerie byla snesitelná, vůbec se nemusela měnit.
Když se chci podívat na fotku 1:1 v maximální velikosti, musím se proklikat přes asi tolik překážek jako u Flickru. Původní galerie byla snesitelná, vůbec se nemusela měnit.
Já to dělám tak, že si otevřu galerii a potom kliknu levým tlačítkem na fotku a následně pravým a dám otevřít nový list a otevře se mi plné rozlišení (Opera)
Souhlasim s Jardou - pritom by stacilo jedine - radit fotky v albech podle data pridani - to snad neni az tak tezky orisek, ne???elho_cid píše:Ne že bych měl v plánu do zdejší galerie začít dávat fotky, ale zdá se, že už na ně nebudu ani koukat nebo je komentovat. Když v záhalví hlavní stránky kliknu na nově přidanou fotku, systém mě hodí do složky, kde se fotka asi nachází, ale fotky jsou tam seřazené tak zběsile, že tam tu fotku musím hledat.
Pri prohlizeni s mysi se s tim da jeste docela dobre bojovat, ale na notasku jenom s touchpadem je to na houby, nejak porad nevidim tu vyhodu otevreni fotky v bilem ramecku, klidne bych se bez nej obesel...elho_cid píše:Když se chci podívat na fotku 1:1 v maximální velikosti, musím se proklikat přes asi tolik překážek jako u Flickru. Původní galerie byla snesitelná, vůbec se nemusela měnit.
Ja kliknem na fotku kolečkom myši (opera). Ale pravda je, že je to des a od kedy sa to "preklopilo" do nového, tak sa už nič nerobí :/......viem je to free a donate a......tak potom načo do nového šatu, keď pre nás je to iba pekné, neťahá tak oči background, ako na starom, no total nepraktické....Joomla! a ideš 

Ono se to řazení dá samozřejmě změnit, ale jsou na to maličká přepínátka popsaná v angličtině. To určitě není přátelské k novým uživatelům.zbyna píše:Souhlasim s Jardou - pritom by stacilo jedine - radit fotky v albech podle data pridani - to snad neni az tak tezky orisek, ne???
Tak nějak. První měsíc po překlopení jsem nedostatky chápal, ale už je to šest neděl a pořád je to horší než třeba loni.yoli píše:Ale pravda je, že je to des a od kedy sa to "preklopilo" do nového, tak sa už nič nerobí :/...
satanžel souhlasím s váma
Chtělo by to dořešit 

http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
No je pravda, ze ta galerka neni zrovna prehledna. myslim ze animacni okno je tam trochu navic, spise me to zdrzuje ... Stara galerka byla bohuzel odpiskana ackoli bylo par lidi co by se o prevod fotek pokusilo ...
Tematicka galerka co se planovala umistit nekam na bok by se hodila a chybi mi taky automaticke trideni fotek do tematicke galerky podle klicovyhc slov ...
btw. vsiml jsem si, ze po updatu stranek je online registrovanych lidi na webu nejak mene ...
Tematicka galerka co se planovala umistit nekam na bok by se hodila a chybi mi taky automaticke trideni fotek do tematicke galerky podle klicovyhc slov ...
btw. vsiml jsem si, ze po updatu stranek je online registrovanych lidi na webu nejak mene ...
Pentax K5II; Pentax 15/4 ltd; Pentax 21/3,2 ltd; Pentax FA35/2; Pentax 55/1,4; Pentax 50-135/2,8
-
- Hlavní Admin
- Kontaktovat uživatele:
elho_cid
Zlobim se na tebe... místo toho abys šel do admina, když už jednou admin jsi a nastavil jsi zobrazování náhledů podle data, když ti to nevyhovuje tak místo toho tu chodíš a vzdycháš!!
14 dní od rána do večera jsem to tu pro vás předělával. Bohužel nemam tolik času jako před dvěma, třema rokama, kdy jsem denně věnoval stránkám 5-8 hodin.
Sotva stíhám odpovídat na několik desítek vašich přání a otázek za týden.
Takže i když mam dva amdiny připadá mi to furt stejné, že sem na to pořád sám.
Před měsícem a půl jsem Cimrmánka poprosil o napsání dopisu..... nic a Elho místo toho aby dvakrát kliknul v adminu si tu stěžuje jak je to strašný.
Fakt lidi začínám toho mít dost.
Zlobim se na tebe... místo toho abys šel do admina, když už jednou admin jsi a nastavil jsi zobrazování náhledů podle data, když ti to nevyhovuje tak místo toho tu chodíš a vzdycháš!!
14 dní od rána do večera jsem to tu pro vás předělával. Bohužel nemam tolik času jako před dvěma, třema rokama, kdy jsem denně věnoval stránkám 5-8 hodin.
Sotva stíhám odpovídat na několik desítek vašich přání a otázek za týden.
Takže i když mam dva amdiny připadá mi to furt stejné, že sem na to pořád sám.
Před měsícem a půl jsem Cimrmánka poprosil o napsání dopisu..... nic a Elho místo toho aby dvakrát kliknul v adminu si tu stěžuje jak je to strašný.
Fakt lidi začínám toho mít dost.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art
Šel jsem do admina a hledal jsem to. Našel jsem způsob jak odinstalovat ten otravný lightbox, ale výchozí řazení souborů předělat neumím, stejně jako neumím dát na hlavní stránku link přímo k obrázku.
Takže jo, stěžuju si jak je to strašný.
Na fóru jako admin a moderátor funguju jak můžu, galerie není moje parketa - je to zdroj frustrace.
BTW na koho se mám zlobit já, že všechny fotky ze starý galerie včetně komentářů někdo spláchnul do záchoda? Kvůli těm komentářům jsem preferoval fotky dávat sem, protože nikde jinde jsem nedostal tak kvalitní zpětnou vazbu a snažil jsem se jí i dávat. No a pak se přejde na novou verzi, která stejně nefunguje jak má, a všechno je pryč.
Takže jo, stěžuju si jak je to strašný.
Na fóru jako admin a moderátor funguju jak můžu, galerie není moje parketa - je to zdroj frustrace.
BTW na koho se mám zlobit já, že všechny fotky ze starý galerie včetně komentářů někdo spláchnul do záchoda? Kvůli těm komentářům jsem preferoval fotky dávat sem, protože nikde jinde jsem nedostal tak kvalitní zpětnou vazbu a snažil jsem se jí i dávat. No a pak se přejde na novou verzi, která stejně nefunguje jak má, a všechno je pryč.
-
- Uživatel
S překvapením jsem zjistil, že galerie byla významně upravena, adminům díky. Je to výborné.
Som rad, ze galeria bola upravena. Chybalo mi tu to "Last add...". A hlavne je moznost pozriet aj starsie pridane. Na predchadzajucej verzii pentaxfiends.eu bol problem, ze ak som nebol na nete par dni, tak mi usli niektore dobre foto.
Takto je to super!!! Adminovi vdaka.
No mam jeden dotas. Preco je nieco v EN a nieco v SK ci CZ? Neslo by to ujednotit?
Takto je to super!!! Adminovi vdaka.
No mam jeden dotas. Preco je nieco v EN a nieco v SK ci CZ? Neslo by to ujednotit?
Pentax K20D; K-3; DA18-55/3.5-5.6; DA35/2.4; DA50/1.8; AF-540FGZ;Tamron 90mm/F2.8; 17-50/F2.8; 70-200/F2.8;Sigma AF 10-20/F4-5.6; Samyang 8mm/3.5; Kenko 1.5x; Zomei Z668C ...
-
- Pokročilý uživatel
Bylo by možný do galerie pod fotku vložit ještě kolonku s ohniskovou vzdáleností?
Vie mi niekto povedat, ako si dat svoje fotky zas do galerky hromadne?
Daju sa vkladat fotky do osobnej galerie bez toho, aby sa zobrazovali na na prvej strane?
Je mozne fotky v osobnej galerke cez klucove slovo dostat do tematickej galerie?
Je na to niekde nejaky FAQ alebo supis pravidiel?
Vdaka za odpoved - odpovede tusim, ale len blbec sa radsej neopyta
Daju sa vkladat fotky do osobnej galerie bez toho, aby sa zobrazovali na na prvej strane?
Je mozne fotky v osobnej galerke cez klucove slovo dostat do tematickej galerie?
Je na to niekde nejaky FAQ alebo supis pravidiel?
Vdaka za odpoved - odpovede tusim, ale len blbec sa radsej neopyta

http://dudo.zonerama.com/
K5, K20 a pár sklenárskych skvostov, bižutéria
K5, K20 a pár sklenárskych skvostov, bižutéria
Prečo ma dopekla po vložení komentu k fotografií hodí do galérie užívateľa???
Fuji X-T1, XE3 + 16,23,35,56,85,135 mm a vybavený ateliér
Prosím o stručný návod, ako sa dostanem k fotke-fotkám, ktorú-é som vložil do verejného a nie vlastného albumu. Proste všetok môj up-load. Vyhľadávanie podľa autora to neumožňuje a aj keby, prv by funkcia hľadať musela fungovať. Dík.