Děkuji za další reakce.
vildaboy: je to 8 mm rybina od Samyangu. Používám ji docela často na krajinu a když tak cropnu. Musím se přiznat, že zatím nezvládám obstojně fotit krajinu s delšíma ohniskama (prostě to tam nějak nevidím).
bedo: spaní v autě jsem tam ještě nezkoušel. Slyšel jsem, že američtí strážci zákona do dost neradi vidí a neměl jsem chuť se s někým dohadovat. Ale tvoje historka pobavila
cport: to je klasika a dělají to snad všichni. Ještě je takovej trejdmárk, že ani nepromažou nepovedený fotky, takže ty vidíš, že výskok se podařilo vyfotit až na 6 pokus

Hlavně je pak sranda, když jim donesu ukázat 15 fotek z měsíční cesty.
lennyl: To jsem ještě první den cesty měl horečku, protože jsem ještě v ČR dostal chřipku z chlastání studenýho piva.
Překvapilo mě, že se ti líbí fotka dun. Pro mě to byla totálně tuctová fotka, ale teď, když vím, že se ti hodně líbí, začíná se líbit i mně

Jinak mohl bys říct, kterých fotek se to přílišný tahání ze stínů týká? Já za to tahám někdy dost necitlivě, protože mě to přestane bavit a nemám na to čas
bedo: je pravda, že za víc než 10 000 km ujetých po USA jsem viděl snad jen dvě vážnější nehody. Osobně to přisuzuju tomu, že na dálnicích jedou všichni +- stejnou rychlostí (mimo Kalifornii dokonce i kamiony). Třeba v takové Arizoně jedou všichni 125 a nepotkáš tam nikoho, kdo by jel třeba o 50 km rychlej, nebo pomalej.