Je i zajímavé poznat trochu odlišnou kulturu, lidi a zvyky. Občas to chvíli trvá než pochopíte jak tam co funguje, ale po pár dnech se do toho dostanete a pochopíte co, kde, jak a někdy i proč

Mně nejvíc zajímala právě ta rozmanitá příroda a už to, když člověk kolem sebe vidí jiné rostliny a zvířata než ty na které je zvyklý u nás, přináší takový zvláštní pocit.
Prostě k focení je tam toho opravdu tolik, že člověk skoro ani nesundává foťák z krku

Během naší dvouměsíční expedice jsme psali články a dávali nějaké fotky na náš web, takže koho to zajímá může kouknout sem: http://www.cestou-necestou.com/07chile/
Ty fotky co tam máme jsou vyvolávané přímo v K10D (vše jsem fotil do RAW) takže jsou bez úprav na PC, mimochodem musím říct že to "vyvolávání" z RAW do jpg jsem právě v tomto případě hodně využil a ocenil, je to výborná věc na cestách kde není možnost dělat fotky na počítači.
Teď se pomalu prokousávám fotkama takže je budu postupně dávat sem a víc jich bude na našem webu (pak sem dám odkaz).
Děkuji za pozornost a přeji pěkný den