Pomooooc, blne mi zrkadlo (K 100 )
Moderátor: Moderátoři
Pomooooc, blne mi zrkadlo (K 100 )
Pomôžte kdo viete, v poslednom čase sa chová milášik nejak čudne,
po cvaknutí ostáva zrkadlo "viseť" a vráti sa spet po cca 1 - 2 s,
záber je pri tom OK , alebo sa stane , že si zrkadlo poskáče samé,
len na dotyk hoci ktorého čudlíka. Aby to nebolo tak jednoduché,
blbne to nepravidelne....
Stretol sa už niekdo s tvrdohlavým zrkadlom ?
po cvaknutí ostáva zrkadlo "viseť" a vráti sa spet po cca 1 - 2 s,
záber je pri tom OK , alebo sa stane , že si zrkadlo poskáče samé,
len na dotyk hoci ktorého čudlíka. Aby to nebolo tak jednoduché,
blbne to nepravidelne....
Stretol sa už niekdo s tvrdohlavým zrkadlom ?
-
- Pokročilý uživatel
K100 tuto funkciu pokial viem nema...Soutvor píše:A nemáš náhodou aktivní předsklopení zrcátka?
K-5II, K100D, DA*16-50/2.8, DA*50-135/2.8, DA35/2.4, SIGMA 10-20/3.5, METZ 58, HOYA Pro1D, HD; Lowepro, Apple

http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
http://robert.kollar.ipernity.com
SvadobnyPribeh.com
Pomoooc...
Predsklopenie zrkadla K 100 má, samozrejme som fotil na bežný režim,
včera som napr. urobil asi 30 cvakov a žiadny problém
včera som napr. urobil asi 30 cvakov a žiadny problém
-
- Pokročilý uživatel
Posli fotak do slovenskeho servisu v Michalovciach (Exapro) su vyborne vybaveny na opravy a rychly...zarucne opravy vybavuju velmi rychlo..a pozarucne tiez a opravuju velmi kvalitne..ked mi prisla opravena moja ME Super tak som si myslel ze mi poslali iny fotak...ziadna ina znacka na slovensku nema taky kvalitny a rychly servis ako pentax...a to je tiez jeden z argumentov pre Pentax...
MZ-5n s MF matnicou, Tokina 35-200/3.5-4.5
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem chtěl bratrovi ukázat nový objektiv, vytáhnu to, zapnu, cvak a černo! no zkusil jsem jiné objektivy a vždy stejný výsledek - na všechny režimy automatiky v klidu - na P, Tv, M a B černá obrazovka.
jo a taky se mi oproti vřerejšku něco ve foťáku hýbe (nehrká) - ten samý zvuk jako když hrkáte s balíkem z pošty nechrastí to, ale něco se lehce pohybuje
jo a taky se mi oproti vřerejšku něco ve foťáku hýbe (nehrká) - ten samý zvuk jako když hrkáte s balíkem z pošty nechrastí to, ale něco se lehce pohybuje
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
bez objektivu pracuje naprosto dobře(pokud teda má vykazovat oranžové pole s červenýma okrajema) ... objektivy už sice hnudsné, ale obrázky taky dávají, ale musím mít 1/4 a delší čas a clonu max 4 jinak zase to černé ... no a uvnitř těla se něco furt pohybujeDjLuke9 píše:NO tak daj prec objektiv a cvakni a uvids ci zrcatko normalne pracuje...napr aj na tom Pecku....
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
mohl byste někdo se svojí K100D trošku zatřást(nejlépe se sundaným sklem) a říct mi jestli to vadává nějaké zvuky nebo jsou cítit záchvevy jakoby se uvnitř něco hýbalo(neuvědomuju jestli to dělalo nebo ne)
při Tv125/Av5.6 by to asi černou obrazovku dělat nemělo - fakt někdo nemáte radu abych to nemusel posílat do servisu?
při Tv125/Av5.6 by to asi černou obrazovku dělat nemělo - fakt někdo nemáte radu abych to nemusel posílat do servisu?
-
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele: