Nevíte prosím někdo o zaručeném servisu který opraví externí blesk AF-360FGZ?
Vytáhl jsem ho z brašny z auta a zapnul bez nasazení na foťák.Při zapnutí to blejsklo - řekl bych až bouchlo a cítil jsem že se něco usmažilo.Blesk je starý cca 1 rok a byl kupovaný přes foto-servis.Díky moc za každou dobrou radu.
Vyhořelý AF-360FGZ
Moderátor: Moderátoři
Vyhořelý AF-360FGZ
K100D, DA 18-55, DA 55-300, M50 1:2, AF 360, UV Marumi 52mm, UV HOYA 58 mm
-
- V.I.P.
- Kontaktovat uživatele:
No me 360ka vyhorela taky, ale bylo to nejspis moji chybickou. Vyhorel mi tam jeden kondenzator. Blesk se nabil a vsechno fungovalo, ale neblikal. Jinak jak uz jsem psal vedle mam ted malinko oddelenou patici od blesku tak uz je tam zase. Jinak chodim normalne do autorizovaneho FOTO-SERVISU v Eliasove ulici.
Tak pravil Dr.Chocholousek
Tak po poslední reakci (za ktrou dík) mi to nedalo a ještě jednou jsem to zkusil zapnout.K mýmu údivu se blesk rozjel,začal normálně blikat.Říkam si Supr po chvili ale vidim že displej začne v pravým rohu tmavnout a kolem něj se začíná vše řádně zahřívat..No radost následovalo zklamání.Seris musí proběhnout.Jen jsem to začal řádně zkoumat a z ofi stránek to kupovaný není.. jak jsem myslel.. ale přes Contrum Škoda.. tak zkusim jestli to vyservisují tam..
K100D, DA 18-55, DA 55-300, M50 1:2, AF 360, UV Marumi 52mm, UV HOYA 58 mm
U skody jsem nakupoval taky. To nejsou zadny sizunkove a urcite ti dali origos zarucak od PenTecu. Takze s reklamaci nemuzou byt potize, at uz u skody nebo primo na www.foto-servis.cz