Řada změn a vylepšení

Odpovědět
Uživatelský avatar
Alf
Hlavní Admin
Hlavní Admin
Příspěvky: 1371
Registrován: 01 led 1970, 01:00
Bydliště: Příbram
Kontaktovat uživatele:

Řada změn a vylepšení

Příspěvek od Alf » 12 úno 2014, 22:18

Vážení přátelé,

Po nějakém době (vim bylo to dlouho) jsem měl opět čas zakousnout se do místních problémů a zajistil jsem vylepšení, jež jste požadovali.

1. Upravil jsem náhled obrázků tak, aby se z fotografie šlo přímo na obrázek, místo toho, aby se zobrazila hlavní galerie.
2. Upravil jsem náhledy celkově všech 9000 na čtvercové, takže je zobrazení přehlednější a každý obrázek nemá jinou šířku či výšku, což bylo ne zrovna estetické. Navíc je přeci jen takové zobrazení pohodlnější třeba ve flmovém pásu pod každou fotografií.
3. Udělal jsem na hlavní stránce slider posledních 20ti fotografií.
4. Updatoval jsem galerii na poslední verzi. Bohužel při tomto updatu došlo ke špatnému zobrazení tagů (což ještě opravím)
5. Vytvořil jsem stránku s novinkami. Je to teď přeci jen přehlednější. Zde se mohou publikovat články a novinky. Ale přístup bude omezen na administrátory a případně zájemce o psaní Pentax a softwarových novinek.
6. Vyřešil jsem problém limitu 2 fotografií denně. Nebude nutné se už trápit a zlobit s lidmi, kteří si nepročetli naše pravidla. Prostě po dvou fotografiích za 24 hodin už nenahraje nic. (budeme testovat jestli to funguje zatím ano).
7. Cporta jsem udělal adminem. Je to náš věrný společník a kamarád doufám, že nebude nikdo proti.
8. Opravil jsem nahoře odkazy, nyní je klikatelné celé tlačítko (předtím byl jen text)

Dále vím, že jsem už několikrát žádal někoho, kdo by se staral o naše Facebookové stránky. Ovšem buď z toho sešlo, nebo byl uživatel příliš nový a bál jsem se mu dát více zodpovědnosti.
Teď tedy opět žádám jestli by se toho někdo neujmul.

Jak jsem již výše zmínil přidal jsem nový mód Novinky. On v podstatě jen vypisuje přehledně všechna témata z Fóra Novinky a ukládá je do kategorií a archivu (dle data). Čili články a novinky se i nadále budou psát v rámci phpBB fora, ale již bude zobrazení přehledné. Pokud by měl někdo zájem psát o novinkách ve světě Pentaxu, nebo o novinkách na poli příslušenství, cestopisy apod. Tak ať mi napíše.
Sony A7 III, Tamron 17-28mm F2,8, Tamron 28-75mm F2,8 III, Samyang 35mm F2,8, Voigtlander 10mm F5,6 Heliar ASPH, Voigtlander 15mm F4.5 III, Sony 90mm Macro F2,8, Sigma 14mm F1,8 Art

Uživatelský avatar
Google Adsense
Ads Expert
Hlavní Admin

Reklama

Reklama od Google Adsense

Odpovědět

Zpět na „Novinky“