Jsou aktualizovane informace ohledne stravy, pro jistotu preposilam cely prispevek jeste jednou.
Vsechny Vas zdravim,
protoze sraz je uz pristi vikend, je nacase pridat dalsi info:
1) UBYTOVANI
2) STRAVA (vecere)
3) UCASTNICI MIMO SEZNAM
4) DALSI DROBNOSTI - PROGRAM APOD.
Upozornuji - bod 2 se jeste bude upravovat a
budu zrejme potrebovat nejake vyjadreni od vsech do nedelniho nebo pondelniho vecera.
Ad 1) UBYTOVANIBohuzel mam pro nektere z vas neprijemnou zpravu. Pred par dny nam "vypovedeli" dohodu z toho privatu, co byl tri domy od "zakladny" (
http://www.liptov.sk/kalameny/). To me trosku nakrklo, uz jsem je chtel poslat nekam a udelat to jinde, ale v sezone a v tolika lidech jsem nebyl schopny sehnat neco nekde jinde. Resenim je nakonec to, ze ti, co by bydleli v tom vypovezenem privatu, budou ubytovani v Luckach, cca 1km od "zakladny" v Kalamenech. Jakozto kompenzaci nam nabidli dopravu zdarma mezi "zakladnou" a tim ubytkem v Luckach (
http://www.megaubytovanie.sk/apartmanovy-dom-lucky). Dispozice pokoju zustaly stejne.
Nastrelil jsem rozdeleni do pokoju, bral jsem to stylem "kdo driv prijde, ten driv mele", popr. jsem dal prednost tem, kteri chteli parici apartman (diky Marku

). My tam dorazime ve ctvrtek nekdy do ctvrte odpoledne, pokud by nekdo mel prijet driv, dejte mi vedet. Vypada to tedy nasledovne.
KALAMENY:
APARTMAN 1:
2: ja +1 +dite
4: Nijel +1, Bena, Zbyna
APARTMAN 2:
4: Jasanek +1, Elho +1
APARTMAN 3 (parici):
2) Marek + Daniela (jen víkend)
Lucky - dovoz v cene
4 luzkovy - Machy +1, Tomas +1
4 luzkovy - Lennyl +1, Max, Klingo
Ad 2) STRAVA (vecere)
S veceri pocitaji mezi 18.-20. hodinou. Budou varit jen pro nas, jen at vite.
Kdo ma zajem o veceri na ctvrtek a nebo patek, at mi da vedet do stredy do 18:00. Ohledne soboty bychom se pak jeste domluvili na miste. Pripominam, ze v apartmanech je jinak plne zarizena kuchyn, takze si tam muzete v pohode pripravit snidani, obed, cokoliv.
Na ctvrtek a patek je vyber z nasledujicich jidel (dalo by se domluvit i neco pro vegetariany):
Ponuka jedal pre Vasu skupinu: Hmotnost porcie: cca 450 g
1/ Vyprazany kuraci rezen so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom ..............4,50 Eur
2/ Bravcova panenka s hubovo-smotanovou omackou a pecenymi zemiakmi.............6,50 Eur
3/ Bravcova panenka s grilovanou zeleninou a opekanymi zemiakmi ................6,50 Eur
4/ Grilovany kuraci steak s listovym salatom, cherry paradajkami a parmezanom ..5,50 Eur
äd 3) UCASTNICI MIMO SEZNAM VYSEDejte mi, pls, vedet, co nejdriv, kdy a na jak dlouho dorazite. Teda ja to potrebuji vedet hlavne ohledne ubytka, popr. stravy. Pokud nebudete chtit, abych domluvil ubytko, nemusite mi psat vubec nic, proste dorazte
Na netu budu jen do stredecniho vecera. Ad 4) PROGRAMNa nekterych predchozich srazech se organizovaly souteze tistenych fotografii na nejake dane tema. Z casovych duvodu od toho musim upustit. Pokud by nekdo mel zajem udelat prezentaci z nejakeho fotovyletu, dejte mi, pls, vedet, muzu pribrat projektor a pocitac.
Toto je hlavne pro nove ucastniky - oficialni program neni stanoveny, zpravidla se vecer u pivka udelaji skupinky na dalsi den dle planovaneho fotovyletu ... no a dalsi den se nekdy vecer zase vsichni sejdou i pivka a udela se to same na dalsi den
To je zatim vse, omlouvam se za komplikace, J.