http://www.liptov.sk/kalameny/
a par lidi bude ubytovanych jeste o 3 baraky vedle. Z toho vyplyvaji vyhody i nevyhody

CENA:
- 12,5 EUR/OSOBU/NOC
- 10,5 EUR/OSOBU/NOC za dite od 5 let
- u deti do 5 let nejak predpokladaji, ze postel nepouzije, ty to maji zdarma.
STRAVOVANI:
- v kazdem apartmanu je plne vybavena kuchyn, snidani si kazdy bude muset udelat sam.
- budeme mit domluvenou rezervaci v restauraci v obci Kalameny, kde si budeme moct dat veceri. Byl jsem informovany, ze se v te mistnosti nekouri, takze to bude vhodne i pro deti.
VECERNI SEZENI, PROHLIZENI FOTEK:
- Moje predstava byla, ze se pak po vecerech vzdy slezeme v tom petiluzkovem apartmanu (je nejvetsi a s krbem), kde pak budeme moct v klidu povykladat, domluvit program na dalsi den apod. Nevyhodou tohoto je, ze pokud nas bude uz vice, budou v te mistnosti take spat lide - meli by se v tom jednom konkretnim apartmanu tedy prednostne ubytovavat parmeni, pijani a ucastnici bez deti.
- Z vyse uvedenho vyplyva, ze i na to vecerni posezeni a prohlizeni techniky a fotek si kazdy asi donese neco ze svych vlastnich zasob (vinko, slivovici, chipsy, caj apod.) - bar tam nebude

Ja si uvedomuju, ze zrovna tohleto neni idealni ... ale lokalita je to pomerne zajimava a jine reseni by bylo zmenit termin. Diky za pochopeni ...
CO JE K VIDENI A FOCENI:
Napriklad Velky Choc
http://www.panoramy.wyprawy.org/chocz.php
Liptovska Mara, Liptovsky hrad, Prosiek, primo v obci dostupne jezirko s termalnim pramenem ... v dojezdove vzdalenosti i ta Mala nebo Velka Fatra, Rohace ...
PRO PARTNERY:
Asi nejvetsi lakadlo budou termaly Besenova nebo Tatralandia, popr. termalni jezirko (33 stupnu) primo v obci. Osobne doporucuji saunovy svet v Besenove

CO OD VAS POTREBUJI (do 31.1.2014):
A) Potvrdit ucast do seznamu nize
B*) Upresnit datum odjezdu a prijezdu, pokud se lisi od predpokladaneho.
C) Upresnit pocet spolucestujicich (pokud se jedna o deti, tak jejich vek)
D) Pokud mate pozadavky na spolubydlici, sem s nimi

E) Pozadavky na jidlo (vegetariani apod.)
*) Uz jsem informoval majitelku, ze nekteri prijedou uz ve ctvrtek. Nebude to problem, sami nakonec taky uvazujeme o teto variante.
PLACENI:
O zalohu si zatim nerekli, takze ja se vnucovat nebudu. Pokud by se neco zmenilo, dam vedet. Sledujte tedy, prosim, peclive tohle vlakno.