Chyba kalibrácie na K70

Funkce, ovládání, firmware, software

Moderátor: Moderátoři

Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod Jarci8715 » 09 lis 2017, 19:34

Ahojte, vie mi niekto poradit, v com moze byt problem, ked mi nechce povolit v menu fotoaparatu vo fukcii Astrotracer presnu kalibraciu. Jednotku O-GPS1 mam nasadenu a nic sa nedeje. Dakujem za pomoc
Uživatelský avatar
Jarci8715
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Brezno

Chyba kalibrácie na K70

Reklama

Uživatelský avatar
Google
Generovaný uživatel
Hlavní Admin
 
Příspěvky: 15000
Bydliště: Dublin

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod portvis » 11 lis 2017, 09:22

ak si skontroloval všetko podľa návodu, prípadne baterky (ak tam nejaké su :D ) , kontakty, a správny režim v ktorom to funguje,,, tak potom jedine vyskusat na inom tele či je vôbec ta jednotka funkcna
K-1 + DFA 24-70/2,8, DFA 100/2,8 , Sigma 35/1,4 art, sigma 100-300/4
Uživatelský avatar
portvis
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 428

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod zdenak1 » 11 lis 2017, 12:29

Skusal si to doma, alebo na otvorenom priestranstve? Mne to Gps nechytalo signal doma aj, ked byvam na najvyssom poschodi...Neviem uz presne, ci to nebolo viazane aj na signal GPS, az potom kalibracia...
Uživatelský avatar
zdenak1
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 22

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod Jarci8715 » 19 lis 2017, 00:57

portvis píše:ak si skontroloval všetko podľa návodu, prípadne baterky (ak tam nejaké su :D ) , kontakty, a správny režim v ktorom to funguje,,, tak potom jedine vyskusat na inom tele či je vôbec ta jednotka funkcna


takže zistil som jednu vec a to, že tú GPS jednotku čo mi poslala nemenovaná spoločnosť, ktorá sa zaoberá fototechnikou mi poslali rok starú a nefunkčnú GPS jednotku. Ako som kúpil od firmy Pentax v PRahe, všetko ide ako má :)
Uživatelský avatar
Jarci8715
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Brezno

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod Jarci8715 » 19 lis 2017, 00:57

zdenak1 píše:Skusal si to doma, alebo na otvorenom priestranstve? Mne to Gps nechytalo signal doma aj, ked byvam na najvyssom poschodi...Neviem uz presne, ci to nebolo viazane aj na signal GPS, az potom kalibracia...

už to ide ako má
Uživatelský avatar
Jarci8715
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Brezno

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod vladho » 21 lis 2017, 22:19

a za kolko si ju kupil? 210€ co ju maju vo fotoskode mi príde premrstena cena.
K-50 + samyang 8/3,5; smc DA 12-24/4; DA 35/2,4; DA 50/1,8; *DA 50-135/2,8; setak DAL 18-55
Uživatelský avatar
vladho
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 131

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod Jarci8715 » 21 lis 2017, 22:36

vladho píše:a za kolko si ju kupil? 210€ co ju maju vo fotoskode mi príde premrstena cena.

nie, kupil som original z Pentaxu z Prahy za 180€
Uživatelský avatar
Jarci8715
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 7
Bydliště: Brezno

Re: Chyba kalibrácie na K70

Příspěvekod vladho » 23 lis 2017, 14:08

A aky najdlhší cas ti udrží bodové hviezdy?
Ja to momentalne robim tak, že vyfotim seriu kratšich zaberov, tak do 5 sekund a potom zložim HDR.
K-50 + samyang 8/3,5; smc DA 12-24/4; DA 35/2,4; DA 50/1,8; *DA 50-135/2,8; setak DAL 18-55
Uživatelský avatar
vladho
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 131


Zpět na Pentax K-30, K-50, K-S2, K-70

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron