Lightroom

Vše o softwaru určeného k úpravě fotografií a grafických programech.

Moderátor: Moderátoři

Lightroom

Příspěvekod cunesk8 » 19 zář 2008, 15:45

Mam jeden problem ,ze po naistalovani lightroomu mi nejde spustit a pise mi to: vstpni bod procedury CHeckRemoteDebuggerPresent se nepodarilo v dynamicky propojovane knihovne KERNELL32.dll nalez. Nevite nekdo co s tim? Mam nove naistalovany windows a nejde mi to. KDysi mi to v pohode jelo.
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Uživatelský avatar
cunesk8
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1080

Lightroom

Reklama

Uživatelský avatar
Google
Generovaný uživatel
Hlavní Admin
 
Příspěvky: 15000
Bydliště: Dublin

Příspěvekod maZec » 19 zář 2008, 16:11

Napiš verzi lightroomu, kterou jsi nainstaloval.
Pentax K-70, Pentax SMC M 50 F/1,4 - Pentax SMC FA 50 F/1,4 - Smc FA Pentax 100-300mm F/4,7-5,6 - Smc FA Pentax 28-70mm F/4 - Tamron 28-75 XR LD DI IF 2,8 Macro - SMC Pentax 100mm Macro DA - SMC Pentax DA 15mm F/4 Limited
Uživatelský avatar
maZec
Hlavní Admin
Hlavní Admin
 
Příspěvky: 751
Bydliště: Příbram

Příspěvekod cunesk8 » 19 zář 2008, 16:18

instaloval sem verzi 2 a predtim 1.3 V obou verzich pise to same! :( Kontroloval sem i direct x a vse OK.
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Uživatelský avatar
cunesk8
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1080

Příspěvekod maZec » 19 zář 2008, 20:04

Hm tak s tim jsem se nesetkal. Vypadá to na problém s windowsem. Jestli nic jiného nepomůže je na snadě reinstalace win.
Pentax K-70, Pentax SMC M 50 F/1,4 - Pentax SMC FA 50 F/1,4 - Smc FA Pentax 100-300mm F/4,7-5,6 - Smc FA Pentax 28-70mm F/4 - Tamron 28-75 XR LD DI IF 2,8 Macro - SMC Pentax 100mm Macro DA - SMC Pentax DA 15mm F/4 Limited
Uživatelský avatar
maZec
Hlavní Admin
Hlavní Admin
 
Příspěvky: 751
Bydliště: Příbram

Příspěvekod Janko » 20 zář 2008, 07:13

alebooo nestiahol si si nejaký vírus?
Uživatelský avatar
Janko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Bydliště: Humenné

Příspěvekod Vláďa » 20 zář 2008, 07:35

Nebo máš problém s nastavením nějakého firewallu-antiviru, který blokuje otevírání knihoven.
K10D,Pentax12-24/4;Tamron 18-250;Pentax FA50/1.4;Tamron SPAF90/2.8 Macro;Pentax FA*300/4.5;Velbon Sherpa 200R;UltraPod;AF-360FGZ
Uživatelský avatar
Vláďa
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 189
Bydliště: Praha

Příspěvekod cunesk8 » 20 zář 2008, 10:14

instaloval sem znova kvuli tomu windows, hned sem naistaloval Lightroom a furt to dela. Firewall mam vypnuty.
http://cunesk8.rajce.idnes.cz, http://vimeo.com/user6166468
Pentax IstDS + K-5, Pentax 18-55, Pentax DA 50-200, Sigma 8mm/4 , Pentax M28/2,8, Pentax A50/1,7, Pentax M 135/3,5 , Cosina100/3,5 , Sigma Ef 500Ds super,Velbon Voxi L+Giottos MH1302-652
Uživatelský avatar
cunesk8
V.I.P.
V.I.P.
 
Příspěvky: 1080

Příspěvekod jasanek » 22 zář 2008, 13:23

Zkusil bych neco vygooglit (podle te chybove hlasky), ale asi toho moc nebude... nasel jsem nejake vlakno, muzes se mrknout, ale asi ti to moc nepomuze...
http://forums.dpreview.com/forums/read. ... e=20685956
Pentax K-3, K-S2 + P DA 18-55 II; P DA 12-24; P DA 20-40; P DA* 60-250; P DA 35/2,4; P DA* 55; P D-FA 100 Macro; P DA* 200/2,8;
Uživatelský avatar
jasanek
Významný člen
Významný člen
 
Příspěvky: 704
Bydliště: Český ráj ;-)

Příspěvekod elho_cid » 16 říj 2008, 16:48

A co support přímo na Adobe? Ti nevědí?
Uživatelský avatar
elho_cid
Admin
Admin
 
Příspěvky: 3639
Bydliště: Prácheňsko a Praha

Příspěvekod Janko » 19 bře 2009, 15:49

nemá niekto poruke nejaký link pre ligtroom 2.1, kde by som si mohol stiahnuť keygen?
Uživatelský avatar
Janko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Bydliště: Humenné

Příspěvekod asdf » 19 bře 2009, 16:37

K čemu keygen..?
Pentax istD* (18-55; A 35-105/3,5); Ricoh GRD3 (GW2 21mm)
Uživatelský avatar
asdf
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 332

Příspěvekod Janko » 19 bře 2009, 16:48

Ty máš originál Lightroom?
Uživatelský avatar
Janko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Bydliště: Humenné

Příspěvekod CyberSammy » 20 bře 2009, 09:41

Musis si updatnut Windows a nainstalovat najnovsie Net.Framework kniznice, aby Ti isiel LR v pohode.

Skor, ci ma originalny Windows :-D Novy LR vyzaduje nove kniznice :) Kto si updatuje Windows, nema problem :)
Panasonic Lumix DMC LZ8, Canon PowerShot A470
Uživatelský avatar
CyberSammy
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 459
Bydliště: Nitra

Příspěvekod Janko » 20 bře 2009, 11:08

no ja mám okná originálne, skor by som potreboval seriové číslo k LR, nemám 300eur na originál.
Ináč farebné podanie fotografíí je úplne inde ako vo photoshope a zoneri, nevieš čím to bude?
Uživatelský avatar
Janko
Uživatel
Uživatel
 
Příspěvky: 67
Bydliště: Humenné

Příspěvekod CyberSammy » 20 bře 2009, 16:59

Nespravne nastavenie farebneho priestoru pri exporte alebo nastaveny nespravny ICC profil monitoru vo Windowse. Odporucam sRGB pre web a AdobeRGB pre tlac. Co sa tyka monitoru tak bud sRGB alebo priamo profil od vyrobcu. Pozor vsak na tieto profily, lebo nemusia s LR spolupracovat. Farebne podanie LR vo verzii s farebnymi profilami pre fotaky je uplne idealne.
Panasonic Lumix DMC LZ8, Canon PowerShot A470
Uživatelský avatar
CyberSammy
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
 
Příspěvky: 459
Bydliště: Nitra

Další

Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků